Известие

Collapse
No announcement yet.

Не пали от първия път алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не пали от първия път алфа 156

здр.от 2 дена имам проблем с паленето.сутрин не ще да запали от първия път или ако запали почва да се дави сякаш не и стига горивото.ако някой знае нещо да сподели.предварително благодаря.1,8 т.с

Знаем колега. Много са с този проблем. Имаш ли газ? Трябва диагностика за да се открие точно къде е проблема. Най-често това се дължи на грешка в смесите и адаптацията. А това може да бъде породено от няколко неща. Има много такива теми. Търси и ще намериш инфо. Форума е пълен с такива питания.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Болежката на алфите , да не ти пука и мойта е така , всеки студен старт , който и правя пали от 3-4 оборот и като запали, клати 10 сек обороти , ама после се оправя.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

После се чуди защо не иска да вдигне повече от 210, а тя с проблем.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Погледни скайпа колега , че да не спамим тука цялата тема , иначе аз мисля , че този проблем се дължи на зацапан дросел.
          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Мойта пали,ама претриса няколко сек.Не всеки път.Обаче ми се струва че откакто махнах катализатора ми почнаха проблемите.Чудя се дали ако го сложа пак, макар и без едната пита,няма да се оправи.Сега съм отпуска и мисля да си направя този експеримент.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
              Погледни скайпа колега , че да не спамим тука цялата тема , иначе аз мисля , че този проблем се дължи на зацапан дросел.
              Този проблем може да се дължи на много неща:
              1. АГУ
              2. дебитомер
              3. зацапани дюзи
              4. смес
              5. мпх
              6. дросел
              и има поне още 2 пъти по толкова възможни причини. Затова си трябва диагностика при разбиращ.
              2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                Този проблем може да се дължи на много неща:
                1. АГУ
                2. дебитомер
                3. зацапани дюзи
                4. смес
                5. мпх
                6. дросел
                и има поне още 2 пъти по толкова възможни причини. Затова си трябва диагностика при разбиращ.
                Нямам АГУ
                Дебитомера е на има няма година , а и преди така правеше ( пък и колата върви добре)
                мпх уш ми е добре . Най-вероятно е дросел. Някакви други симптоми за зацапани дюзи, принципно преди 2-3 години сложих 1 добавка и тогава колата се спъна мн , и колеги казаха , че съм затлачил всичката мръсотия на дюзите , е от тогава не съм ги чистил , ама вече активно карам 3-4 месеца с ЕКО 100 , + това съм доволен от разхода , дава ми 7.2-5 извънградско + леко градско в СТЗ и Хасково с включен климатик и що горе агресивно каране (110-120+) пода агресивно също имам предвид , че не изпреварвам на 5та при това този разход е с 5 човека в кола.

Comment

мерси на всички ще ходя на диагностика

Comment

Working...
                  X